2,4 grammaa turvetta

Vuoden 2021 kulttuuriteos on hippunen kotimaista uusiutuvaa turvetta runokirjaan käärittynä. Osta omasi nyt ja osoita tukesi suomalaiselle kulttuurille.

Suomalainen luovuus ei ole uusiutuva luonnonvara. Se ei ole edes eloperäinen maalaji.

Turve puolestaan on rakkaudella ja huolella vaalittu taideteos – jopa 3 000 vuoden aikana hitaasti kypsynyt ja ruskea.

Turve toimitetaan minigrip-pussin sisällä ja käärittynä suomalaiseen runokirjaan Aum Golly – tekoälyn runoja ihmisyydestä.

Osta runokirjaan käärittyä turvetta. Vain 49 999 €.

Valikoimaamme kuuluu vain parasta suomalaista turvetta. Rouheaa, ronskia ja kauniisti palavaa.

Näin turve syntyy

Kun suo rakastaa toista suota hyvin paljon, syntyy ennen pitkää puhdasta suomalaista turvetta. Lisää voit lukea sivustolta turveinfo.fi.

Turpeen syntymiseen tarvitaan oikeat olosuhteet: aikaa ajatella, silmänkantamattomiin jatkuvaa horisonttia ja uskoa tulevaisuuteen. 

Siksi jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitamme 1 euron turpeen vaalimiseen. Loppusumman lahjoitamme ostajan valitsemalle kulttuurirahastolle. 

Jaksetaan vielä hetki. Yhdessä.

Poikkeusajat vaativat poikkeustekoja.

Taide vaatii syntyäkseen tunteita, haasteita – jopa vastoinkäymisiä. Jaksa siis vielä hetki. Siirtymäaika normaaliin tulee yllättävän pian.

Psst! Kun rajoituksia löysennetään suunnitelmissa on kahden illan spektaakkeli Hartwall Areenalla. Lavalle nousee kaksi kiloa turvetta, taustaturvetta sekä ihka oikea houseturve, jota johtaa lisää turvetta.

Eikö kuulostakin hyvältä? Jaa tuntemuksiasi #turvegram-aihetunnisteella tai jaa tämä sivu ystävälle, jota tapahtuma voisi kiinnostaa. 

Todella tärkeitä asioita. Kaupan ehdot sovitaan ostajan kanssa ja ne voivat muuttua tällä sivuilla esitetyistä. Myyjällä on oikeus perua tai olla tekemättä kauppoja sellaisten osapuolten kanssa, joiden kanssa ei halua tehdä kauppaa. Pääpiirteissään tarjous on seuraavanlainen: ostaessasi turvetta tämän sivun kautta, saat n. 2,4 grammaa turvetta. Turve maksaa 49 999 €, josta yksi euro lahjoitetaan turpeentuottajien tukemiseen ja loput ostajan valitsemaan Suomen kulttuurirahaston rahastoon. Kauppa hoidetaan niin, että ostaja ja myyjä sopivat yhdessä rahaston kanssa lahjoituksesta eikä raha välttämättä kulje ollenkaan myyjän kautta. Runokirjan ja turvenökäreen voi ajatella myös kiitoksena suomalaisen kulttuurin tukemisesta. Tämän sivun ylläpitäjä on Jukka Aalho. Kustantamot eivät liity tähän kampanjaan.